Valther Boys 1 wint met negenklapper van Zandpol 1
Eerste Paasdag moesten we aantreden tegen de nummer tien van onze competitie; Zandpol. De heenwedstrijd in Zandpol werd met 1-4 door ons gewonnen. We konden vandaag geen puntenverlies lijden, omdat we na Wke’16 tweede willen eindigen op de ranglijst.
Om 14:00 uur werd er afgetrapt. Het was gelijk duidelijk dat wij de bovenliggende partij deze middag waren en dat Zandpol met man en macht moest verdedigen. Al in de derde minuut lag de bal in het mandje, nadat Tommy één op één met de keeper kwam en deze vervolgens simpel uitspeelde en afrondde 1-0. Na dit doelpunt kregen we al snel een goede aantal mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De keeper van Zandpol redde echter een paar keer knap. Toch was het in de twintigste minuut opnieuw raak. Na goed doorzetten van Nick kwam de bal in de kluts voor de voeten van Tommy en laatstgenoemde maakte zijn tweede goal van deze middag. Vlak voor rust kwamen we zelfs op 3-0 na een schitterende vrije bal van Daniel. Na de rust gingen we vrolijk door met Zandpol snel onder druk zetten en proberen de score uit te breiden. Na een uur spelen was het Roy (Freddy F.) die raak kopte uit een hoekschop van Daniel 4-0. Vijf minuten later zette Dennis via een vrije bal de 5-0 op het scorebord. Nog geen minuut later kwam Gert-Jan op rechts door en stormde hij één op één met de doelman van Zandpol. Gert-Jan schoot de bal tussen de benen door en bracht daarmee de stand op 6-0. Weer vijf minuten later was het Tommy die zijn derde van vanmiddag maakte en daarmee zijn 26e goal van dit seizoen. In de 85e minuut werd het 8-0 door de net ingevallen Basilius Dellas die knap de bal achter de keeper van Zandpol kopte en daarmee zijn eerste goal in het eerste elftal maakte. Tot slot werd er in de 90e minuut nog de 9-0 binnen geschoten door de andere invaller Gideon.
Volgende week moeten we uit spelen tegen VIOS O in Oosterhesselen. Vios heeft alle vijf de wedstrijden in de laatste periode gewonnen dus het belooft een mooie pot te worden. We rekenen dan ook weer op uw komst.

 DSC 0001

DSC 0006

DSC 0023

DSC 0029

DSC 0044

DSC 0087

DSC 0096

DSC 0102

DSC 0103

DSC 0111