Zondag 22 oktober moesten we de vijfde competitiewedstrijd van dit seizoen spelen tegen Protos 1 uit Steenwijksmoer. Na het teleurstellende resultaat van vorige week tegen Zwartemeerse Boys 1 moest er vandaag een beter resultaat worden gehaald.

Om 14:00 uur werd er afgetrapt. Valther Boys was op voorhand gewaarschuwd voor de gevaarlijke aanvallers van Protos en de lange bal die zij vaak hanteerden. Toch kregen de gasten binnen vijf minuten al een grote kans. Gelukkig voor ons werd deze gemist. De wedstrijd ging in de beginfase redelijk gelijk op. Het was Protos die na ongeveer een half uur spelen op 0-1 kwam. Vijf minuten later werd het ook nog eens 0-2. Valther Boys wist deze eerste helft amper grote kansen te creëren. De ruststand was dan ook een terechte 0-2 voorsprong voor de bezoekers.

Valther Boys wou de tweede helft meer inzet tonen en nog proberen een goed resultaat te behalen. Na vijftien minuten spelen scoorde Protos de 0-3. Nog geen vijf minuten later lag, na wederom een persoonlijke fout, de 0-4 ook al in het net. Direct na de aftrap werd een afstandsschot van Nick Hulshof van richting veranderd waardoor de doelman van Protos kansloos was 1-4. In de 78e minuut kwam Protos op een 1-5. Vlak hierna werd een scherp aangesneden vrije trap van Tommy van Rijswijk aangeraakt door Dennis Middeljans 2-5. Na dit doelpunt was het Protos die nog drie maal binnen schoot. Eindstand een wederom teleurstellende 2-8.

Volgende week spelen we uit tegen EHS’85. Het zal dan echt beter moeten! Voor overige foto’s zie www.valtherboys.nl

DSC 0135DSC 0147DSC 0152DSC 0183DSC 0185

DSC 0198