Om 14:00 uur begon de wedstrijd. Valther Boys startte gelijk sterk en kwam dan ook al snel op voorsprong. Rob Boekholt werd diep gestuurd en bediende de meegelopen Nick Hulshof op maat 1-0. Niet veel later was het Gert-Jan Webers die vanaf linksvoor naar binnen kneep en vervolgens de bal in de verre kruising schoot 2-0. Er leek geen vuiltje aan de lucht, want de mannen uit Valthe domineerden het eerste half uur. Toch deed Witteveense Boys wat terug. Via de kluts belandde de bal ongelukkig in het doel 2-1. Vlak voor rust kreeg Witteveense Boys een vrije trap. Deze werd slecht genomen en leek een eenvoudige prooi voor de doelman van Valther Boys. Onze doelman nam de bal aan en deze stuiterde van zijn voeten zo bij de aanvaller van Witteveense Boys in de voeten 2-2. Vlak voor rust kreeg Witteveen zelfs nog een goede mogelijkheid op de voorsprong.

De tweede helft speelden beide teams vol voor de winst. Hierdoor werd er af en toe ook op de scherpst van de snede gespeeld. De scheidsrechter van deze middag had hier af en toe grote moeite mee en strooide vaak onnodig met gele kaarten. Na ongeveer een kwartier spelen kwam Witteveense Boys op een 2-3 voorsprong door een kopbal. Valther Boys liet het hierbij niet zitten en deed vlak voor tijd wat terug. Wederom Rob Boekholt bediende de meegekomen Gert-Jan Webers die vrij kon inkoppen 3-3. In blessuretijd leek de middag een compleet feest te worden, want Ward Hermans bediende met een voorzet Gert-Jan Webers die zijn derde goal van de middag maakte. Helaas stak de grensrechter van Witteveen om onbegrijpelijke redenen de vlak omhoog, waarna de scheidsrechter het doelpunt afkeurde en Witteveen een vrije trap gaf vanwege buitenspel.

Bij deze 3-3 bleef het vanmiddag. Beide teams een puntje. Dinsdag avond speelt Valther Boys vriendschappelijk in Schoonoord tegen KSC. Aankomende zondag zijn wij vrij.

DSC 0079

DSC 0095

DSC 0105

DSC 0109

 

DSC 0111

DSC 0124

DSC 0126

DSC 0131

DSC 0138

DSC 0156