Bargeres 1 - Valther Boys 1

Afgelopen zondag stond de erg belangrijke uitwedstrijd tegen Bargeres 1 op het programma.
Bargeres stond voor aanvang van de wedstrijd op één punt en de laatste plaats. Valther Boys stond één plekje hoger met vier punten. We wisten daarom dat we vandaag absoluut niet mochten verliezen.

Om 14:00 uur werd er op een nat en glad veld afgetrapt. Bargeres begon direct fel aan de wedstrijd. In een duel raakte aanvoerder Hulshof geblesseerd aan het hoofd, maar Bargeres mocht verder van de scheidsrechter. Uit deze aanval werd de 1-0 gemaakt. We stonden dus wederom alweer snel op een achterstand. Na deze goal kregen beide teams goede mogelijkheden om te scoren. Valther Boys verzuimde de gelijkmaker te maken via een één op één situatie. Vlak voor rust werd een bal te zacht terug gespeeld op doelman van Lottum. De aanvaller van Bargeres wist hier wel raad mee en bracht de 2-0 op het scorebord.

In de tweede helft wouden we vanaf de start er vol boven op. Helaas konden we deze middag moeilijk een vuist drukken. Na een uur spelen kwam Bargeres op een 3-0 voorsprong. De wedstrijd was beslist. In de 72e minuut werd het zelfs nog 4-0. Vlak voor tijd liepen de gemoederen nog even hoog op, nadat Bargeres de bal niet terug wou spelen. Ward Hermans werd bestraft met een rode kaart en ook een speler van Bargeres kon vroeg tijdig douchen.
Het bleef vanmiddag bij een teleurstellende 4-0.

Na afloop hebben we gezamenlijk nog bij Delphi in Emmen gegeten. Volgende week ontvangen wij om 14:00 Sweel V.V. op Sportpark Duurshof.

DSC 1165DSC 1166

DSC 1169

DSC 1172

DSC 1176

DSC 1190

DSC 1208

DSC 1231

DSC 1233

DSC 1234