Witteveense Boys’87 1 – Valther Boys 1

Zondag 11 maart speelde Valther Boys zijn eerste wedstrijd na de winterstop. Er werd aangetreden tegen de mannen uit Witteveen. Tommy van Rijswijk maakte zijn rentree voor Valther Boys.

Om 14:00 uur werd er op het prachtige kunstgras van Witteveense Boys ’87 afgetrapt. Valther Boys speelde in een verdedigende formatie en hoopte op deze manier goed resultaat mee te nemen uit Witteveen. De wedstrijd begon en het spel ging op en neer. Na 5 minuten was het Witteveense Boys ’87 die de 1-0 binnenschoot. Vijf minuten later kreeg Valther Boys een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Tommy van Rijswijk ging achter de bal staan en liet de doelman van Witteveen kansloos met een prachtige vrije bal 1-1. Na dit doelpunt was Tommy van Rijswijk opnieuw gevaarlijk, maar zijn inzet belandde op de paal. Witteveen probeerde via de lange bal gevaarlijk te worden achter de defensie van Valther Boys. Rond de 18e minuut kwamen zijn opnieuw weer op een voorsprong. Valther Boys wist moeilijk te combineren, maar kwam er toch af en toe gevaarlijk uit. Joram Muntinga zijn inzet kwam via de keeper op de bovenkant van de lat. Vlak voor rust kwam Witteveen op een 3-1 voorsprong door persoonlijke fouten in de achterhoede van Valther Boys.

Na de rust kwam er een ander Valther Boys uit de kleedkamer. Getergd en meer de wil om te winnen. De eerste tien minuten werd Witteveense Boys ’87 dan ook met de rug tegen de muur geduwd. Roy van der Scheer zag zijn kopbal op de paal belanden en ook de rebound wou er niet in. Een paar minuten later kwam Valther Boys verdiend terug in de wedstrijd. Een corner werd binnen gekopt door Gert-Jan Webers. Lang had Valther Boys niet van dit doelpunt kunnen genieten, want binnen enkele minuten stond de 4-2 op het scorebord. Vlak voor tijd bracht, de ingevallen, Rob Boekholt de stand terug naar 4-3. Valther Boys ging alles of niets spelen om nog resultaat te halen. Witteveense Boys ’87 profiteerde hiervan en schoot in blessuretijd de 5-3 nog binnen.

Wij willen graag de meegekomen supporters bedanken voor hun steun en aanwezigheid. Volgende week speelt Valther Boys 1 thuis tegen EHS’85 1. 

DSC 0005

DSC 0046

DSC 0023

DSC 0056

 

DSC 0111

DSC 0127