Valther Boys 1 - Bargeres 1

Vandaag 1 april trad Valther Boys aan tegen Bargeres. Een wedstrijd waarin punten moesten worden gepakt!

Om 14:00 uur werd er afgetrapt. De wedstrijd ging gelijk op. Valther Boys kreeg deze eerste helft enkele goede mogelijkheden. Tommy's vizier stond helaas niet op scherp en Gert-Jan stuitte op de doelman van Bargeres. Bargeres kreeg een paar kleine mogelijkheden, maar Valther Boys kwam niet echt in de problemen. Er werd gerust met een 0-0.

De tweede helft was een stuk slechter van beide kanten. Er werd aan de kant van Valther Boys wel keihard gewerkt om resultaat te halen. In deze tweede helft kregen we dan ook nog enkele goede mogelijkheden, maar deze werden helaas niet benut. Rond de 80e minuut zette Ward Hermans een combinatie op met de ingevallen Roy van der Scheer. Ward kwam één op één met de keeper, passeerde hem en kon zo eenvoudig de verdiende 1-0 binnen lopen. Nu was het zaak om de drie punten in Valthe te houden. Er werd niet meer mooi gevoetbald, maar het resultaat telt. Eindelijk wisten de boys uit Valthe weer eens drie punten te pakken (nee geen 1 april grap).

A.s donderdag speelt Valther Boys 1 een inhaalwedstrijd in en tegen Zwartemeerse Boys. De gouden schoen ging deze middag uiteraard naar de matchwinner: Ward Hermans