Weiteveense Boys 1 - Valther Boys 1

Na twee overwinningen op rij konden we vandaag eindelijk de laatste plek verlaten. Dan moest er vandaag niet worden verloren van de mannen uit Weiteveen.

Onder zomerse temperaturen en veel publiek werd er om 14.00 uur afgetrapt. De wedstrijd ging gelijk op. Beide teams hanteerden vooral de lange bal, daardoor werd er niet heel goed gespeeld. Weiteveen was de eerste helft iets beter. Beide teams kregen een paar kansjes maar er werd gerust met 0-0.

De tweede helft kwam een ander Valther Boys uit de kleedkamer. De duels werden steviger aangegaan en er werd meer geknokt. Na ongeveer tien minuten spelen anticipeerde Gert-Jan goed op een verkeerde terugspeelbal en maakte zo de 0-1. Rond de 70e minuut kreeg Weiteveen een vrije trap buiten het strafschopgebied. Deze werd van richting veranderd en kwam, iets wat gelukkig, in ons doel 1-1. Valther Boys liet het er niet bij zitten. Rond de 82e minuut verzorgden onze beide invallers voor blije gezichten. Basilius (koud in het veld) zette een actie op met Rob en schoot eenvoudig de 1-2 binnen. Nu was het zaak de boel dicht te houden. Tommy viel nog geblesseerd uit met een hamstring blessure (veel beterschap). We kwamen niet meer in de problemen. Iedereen puik werk verricht en wederom drie punten!

Donderdag as spelen we om 18.30 uur een inhaalwedstrijd tegen VV Sweel. Man of the match en tevens matchwinner: Basilius Dellas.