Vanavond moesten wij een inhaalwedstrijd spelen tegen de nummer 5 uit de competitie; VV Sweel 1.

Daniel was afwezig i.v.m. werk en Tommy helaas geblesseerd. Yordy en Frank waren bereid vandaag ons uit de brand te helpen. Om 18.30 uur werd er afgetrapt. Valther Boys begon sterk. Duels werden goed aangegaan en Sweel kreeg geen moment ruimte. Dit resulteerde in irritaties aan de kant van de gasten. Ook Valther Boys kreeg in de eerste helft twee of drie goede mogelijkheden. Helaas nog geen treffers. Sweel heeft in de eerste helft geen kans gehad. Valther Boys was de bovenliggende partij maar er werd gerust met een 0-0 stand.

Na de rust gingen we vrolijk verder. We wisten dat, met een potje gezonde vechtlust en strijd vandaag drie punten konden worden gehaald. In de 70e minuut zette Frank met een steekbal Gert-Jan alleen voor de keeper. Hij haalde verrassend gelijk uit, de keeper op het verkeerde been en de 1-0 was een feit. Nu was het zaak de boel dicht te houden. Helaas kregen we nog geen drie minuten later een penalty tegen na een handsbal van Mathijs. Onze keeper Gideon ging gestrekt naar de bal en redde fraai. De overige minuten speelde Valther Boys de wedstrijd zakelijk uit en waren de drie punten opnieuw een feit. Vier overwinningen op rij!

Zondag spelen we uit tegen DVC'59 in Nieuw Dordrecht. Man of the match vandaag: Gideon van Lottum. Top prestatie iedereen!