Titan 1 – Valther Boys 1

Vandaag moesten we aantreden tegen de nummer twee van de ranglijst. Na vijf gewonnen wedstrijden en een gelijk spel wisten we dat vandaag een zware opgave zou worden. Minimaal een punt meenemen naar Valthe met 100% inzet was de opgave voor vandaag.

Vanaf de eerste minuut was Titan de betere ploeg. Valther Boys had moeite met de aanvallers van de mannen uit Nieuw-Weerdinge. Toch kreeg Valther Boys ook enkele goede mogelijkheden. Na ongeveer vijftien minuten spelen werd Gert-Jan neergelegd in het strafschopgebied. De scheidsrechter ging hier echter niet in mee en liet doorspelen. Vier minuten lag de bal aan de andere kant in het net en was het 1-0 voor Titan. Vlak na dit doelpunt viel de jarige Roy uit met een enkelblessure. Valther Boys knokte voor wat het waard was, maar helaas viel vlak voor rust de 2-0.

Na de rust ging de wedstrijd gelijk op. De scheidsrechter gaf de thuisploeg nog enkele gele kaarten. Zowel Titan als Valther Boys kregen nog goede mogelijkheden. Joram was dichtbij een treffer met een mooi afstandsschot. De wedstrijd eindigde in 2-0 voor Titan.

Gideon van Lottum was vandaag man van de wedstrijd. Donderdagavond wordt in Valthe de derby tegen HOC 1 gespeeld. We hopen dan ook wederom op jullie komst.

PS: Roy veel beterschap