Valther Boys 2 – Zwartemeerse Boys 2

Afgelopen zondag stond er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma voor het tweede. Om 09.00 uur was iedereen aanwezig, want vandaag moesten de afgetrainde lichamen op de elftalfoto worden gezet. Na de foto moest er nog weer omgekleed worden, want de tegenstander speelde ook in het groen. Misschien zorgde al deze drukte op de vroege morgen wel voor een slechte start van de wedstrijd.

Binnen 20 minuten stonden we al met 0-3 achter dankzij de 3 kansen die we simpel weggaven. Na de 0-3 begonnen we beter te spelen. Na een solo actie van Berry en een blunder van de keeper werd het 1-3. Even later werd het 2-3 doordat Berry de keeper omspeelde. Vlak voor rust werd het zelfs nog 3-3 door een afgemeten voorzet van Gertie op Roy. Roy schoot de bal laag in de hoek en scoorde zo eindelijk weer eens na weken droog te hebben gestaan. 3-3 was tevens de ruststand en we gingen met deze comeback met een redelijk goed gevoel de kleedkamer in.

De tweede helft was echter niet echt goed. We speelden in een te laag tempo, maar creëerden wel enkele kansen die beter uitgespeeld hadden moeten worden. Op één afstandsschot na geven we niets weg. Er was dus op zich niets aan de hand en 10 minuten voor tijd moest Berry op aangeven van Gertie zelfs de 4-3 maken. Helaas voor ons wist Zwartemeerse Boys wel wat scoren is en dat deden ze dan ook vlak voor tijd. We konden de 3-4 achterstand niet meer ombuigen en zo sloten we af met een nederlaag.

Volgende week uit naar CEC 2. Gezien de stand moeten we daar winnen om aansluiting met de middenmoot te houden.

Berry Tibbe

 

Facebook verslag.

Veerkrachtig Valther Boys geeft in slotfase punten weg.


Vandaag bezoek uit Zwartemeer. Er werd vroeg verzameld op Duurshof voor de elftalfoto. (Deze is te bestellen met handtekeningen. Info: Roy van der Scheer)nadat we waren omgekleed en de foto was genomen, konden we weer omkleden in het uit-tenue. Coach Vos presenteerde de verassende opstelling en na een scherpe warming up begonnen we om 10.00 uur. Na 20 minuten stonden we 3-0 achter. Persoonlijke fouten lagen hier ten grondslag aan. We bleven rustig en probeerden vanuit de opbouw te spelen. Dit lukte aardig en via 2x Berry en Roy werd voor rust de stand gelijk getrokken. 3-3. De 2e helft kregen we mogelijkheden genoeg om uit te lopen, maar de goal bleef uit. Het spel werd er niet beter op en we kregen 5 minuten voor tijd de deksel op de neus. 4-3 nederlaag.

DSC 0043

DSC 0066

DSC 0069 1

DSC 0070

DSC 2200

DSC 2208

DSC 2211